AKUPUNKTUR UTAN NÅLAR - MASSAGE UTAN HÄNDER - ZONTERAPI UTAN FINGRAR

AMS ZONTERAPISULA

AMS350 PRO

LÖSNINGEN TILL INDIVIDENS PROBLEM MED SMÄRTA OCH VÄRK

i nacke, fötter, knä, rygg, leder och muskler.

 

Vår utveckling, AMS Zonterapisulor är konstruerad och specifik för individens utformning av foten, fotens känslighet, kroppsvikt, belastning, balans och problem som kan uppstå.

AMS Zonterapisulan har akupunkturpunkter, taggar och noggrant utplacerade magneter som är utbytbara. Med elastiska akupunkturpunkter formas den efter individens fot för att ge rätt stimulering och behandling för just din fot och dina problem, detta påskyndar läkningsprocessen.

KONSTRUKTION OCH VIDAREUTVECKLING

AMS350 Pro Zonterapisula är en kombination av zonterapi och magnetterapi.

AMS Zonterapisula har magneter som är baserad på ny forskning och vidareutveckling av den teknik som sedan tidigare använts för Zonterapisulor, Zonterapitofflor och Magnetsulor. Syftet med utvecklingen är att utveckla ett par AMS som ger rätt behandling till individen. Mer än 250 stycken elastiska akupunkturpunkter och cirka 100 stycken taggar finns på sulan för att stimulera fotens olika reflexzoner och de formas efter individens fotutformning. Distinkt tryck ökar energiflödet och kroppens egna självläkningsprocess sätts igång. Behandlingsmetoden är utformad efter traditionell kinesisk medicin för att förebygga ohälsa och frigöra energi på ett effektivt sätt. Det finns 6 stycken noggrant utplacerade magneter för viktiga zoner för effektivare stimulans samt för att påverka kroppens elektriska fält. Magneterna får även cellerna att arbeta i större kapacitet och därmed öka blodcirkulationen och förvärma muskulaturen. Zonterapi och magnetterapi hjälper läkning och smärtlindring.

Vidareutveckling av AMS Zonterapisula är grundad på individens fotutformning, känslighet, kroppsvikt, belastning, balans och problem. Våra sulor är personliga för individen. Med en personlig sula ska de egna energikanaler där livsenergi (Qi) flödas få bildas och återställas. Rätt behandling ger bättre hälsa. AMS är beprövad och testad av specialister och den nya utvecklingen av sulan innebär att den kan ge dig upp till 8 timmars behandling och massage varje dag.

Mönsterskydd

AMS står för "Akupunktur Massagesula 按摩鞋垫". Utvecklingen av AMS gjordes i vårt forskningslaboratorium i Kina med hjälp av flera akupunktörer och experter. AMS är den enda zonterapisula på svenska marknaden som är certifierad/mönsterskyddad. Sikau, uppfinnaren av AMS utgick från sina fötter och kroppsbesvär.

Till den nya modellen av AMS Zonterapisula har vi lagt till 6 stycken utbytbara magneter i varierande storlekar med olika fältstyrkor som är anpassad till fotens viktiga reflexzoner. Dessa zoner som har de utbytbara magneterna är de zoner som det är vanligast att ha problem kopplad till. Enligt akupunktören Mr. Huang och våra experter är magneter med fältstyrkor över 200 gauss gynnsamma för att öka välbefinnande. Våra magneter på AMS Zonterapisulor har olika storlekar och alla magneter har fältstyrkor på över 1000 gauss. Våra studier i samarbete med akupunktörer från akupunkturkliniken i Hangzhou som gjordes år 2018 visar att fältstyrkor som är över 1300 gauss är effektivare. Detta har också blivit bekräftat av doktor Kyoichi Nakagawa, före detta direktör för Isuzu-sjukhuset i Tokyo.

 

Världshälsoorganisationen (WHO) publicerade 1987 en undersökning som visade att magneter inte hade någon som helst negativ inverkan på människokroppen.

 

Våra magneter är till för att öka blodcirkulationen och därigenom syre- och näringsdistributionen, mjölksyror minskar, smärta och värk försvinner. Med våra speciellt utplacerade magneter på fotens reflexzoner samt kombination med elastiska akupunkturpunkter är syftet att stimulera reflexzoner effektivare och påverka kroppens elektriska fält och få cellerna arbeta i större kapacitet.

Det är känt att magneter används för att motverka olika besvär med rygg, knä, migrän, tillfällig huvudvärk eller sömnproblem. Observera att det inte är magneter eller magnetfält som är läkande utan det är de förutsättningar som dessa skapar som får kroppen själv att läka sjukdomar, minska värk och öka kapaciteten.

1. En magnet i hälens mittpunkt. Zon för Ischiasnerven. Ischiasnerven är kroppens största och längsta nerv. Alla nervsignaler till och från nedre delen av kroppen går via denna nerv. Ischias är ett symtom där värk eller smärta strålar ut från höften eller ryggens nedre del ut i benet och ibland hela vägen ut i foten.

Syftet med magneten på zonen för ischiasnerven är att stimulera och få igång cirkulationen. En aktiv blodgenomströmning sker och balansen i kroppen återställs. Denna stimulering på ischiasnerven är mycket bra för er som inte träna så mycket eller sitter mycket på jobbet.

2. En magnet i hälens ytterkant. Zon för knä och lår. Smärta i benen kan orsakas av olika typer av skador som till exempel muskelbristning, inflammerade senor och stressfrakturer. Oavsett orsak till smärtan kan det leda till obalans i kroppen. 

Syftet med magneten är att få igång cirkulationen därmed förvärma muskulaturen som i sin tur förhindrar och lindrar smärtor.

.

Magnetsula

3. Vi har 3 magneter i fotvalvet. Zoner för ländkotor, bröstkotor, urinledare, bukspottkörtel, magsäck, tarmar, urinblåsa och ryggraden. Belastningssmärta kan förekomma på foten oavsett om man har höga eller nedsjunkna fotvalv, detta kan i sin tur leda till smärta i ryggen, foten, leder, knä och så vidare. Ett vanligt problem är om man har lägre fotvalv så vinklas ankelleden inåt vilket i sin tur innebär en kraftigare belastning på insidan av knäet. Om man däremot har höga fotvalv kan inåtvridning av foten förekomma vilket i sin tur också kan leda till problem.

Syftet med våra upphöjda elastiska akupunkturpunkter och magneter på AMS Zonterapisula är att stödja fotvalvet så att en bättre fördelning av vikten genom foten ges och att ge en effektiv stimulering för återställning av balansen i kroppen.

4. En magnet i solarplexus. Zon för njurar och lever. Magneten är placerad vid zonen för solarplexus. Den stimulera och lyfter upp zonen och därmed ger stöd till den som gå långa sträckor med solarplexus.

Syftet med denna magnet är att stimulera och aktivera solarplexuszonen som i sin tur kan lindra och förhindra smärta och besvär.

Människans fötter består av olika reflexzoner

Att massera dessa zoner hjälper till att återställa normala funktioner i respektive organ och läkning sker. Med den nya tekniken och akupunkturprincipen för AMS Zonterapisula  som stimulerar dessa zoner hjälper sulorna dig att bli smärtfri.

Egenskaper med AMS Zonterapisula

* Fotmassage 

* Återställer balansen i kroppen 

* Förebygger ohälsa 

* Förbättrar sömn 

* Stärker immunförsvar 

* Ökar blodcirkulation

* Förhindrar och lindrar smärtor

Reflexzoner

1. En klippbar inläggssula med förmarkerade storlekar.

 

2. Ihåliga akupunkturpunkter som ger mjukhet och effektivare stimulans.

 

3. Sulans undersida är utrustad med små taggar som håller sulan på plats vid användning samt motverkar att sulan flyttar sig när man tar av och på skorna.

 

4. Ventilationshål för god andningsförmåga.

 

 

 

 

AMS Zonterapisulor

5. Mer än 250 elastiska akupunkturpunkter och cirka 100 stycken taggar över hela sulan i varierande storlekar som har designats utifrån reflexzoner och ger möjligheten att stimulera kroppens alla zoner för att uppnå bästa resultat.

 

6. Upphöjda elastiska akupunkturpunkter i varierande storlekar med olika mjukheter, grunden är att forma sulan efter individens fot efter ett tags användning för att ge rätt stimulering och massage.

 

7. Sex stycken utbytbara magneter i varierande storlekar.Syftet med magneter är att stimulera zoner och påverka kroppens elektriska fält och få cellerna att arbeta i större kapacitet.

 

Lanseringssrabatt

Ny modell av AMS Zonterapisulor lanserades den 20 februari 2019.

20 % rabatt

295 kr / 1 par
 • ANTAL: 1 par
 • ORDINARIE PRIS: 369 kr
 • FRI FRAKT
 • NÖJD-KUND-GARANTI
 • 30 DAGAR ÖPPETKÖP

32% rabatt

499 kr / 2 par
 • ANTAL: 2 par
 • ORDINARIE PRIS: 738 kr
 • FRI FRAKT
 • NÖJD-KUND-GARANTI
 • 30 DAGAR ÖPPETKÖP

43% rabatt

649 kr / 3 par
 • BÄSTSÄLJARE
 • ANTAL: 3 par
 • ORDINARIE PRIS: 1107 kr
 • FRI FRAKT
 • INÖJD-KUND-GARANTI
 • 30 DAGAR ÖPPETKÖP

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.
Select your currency
USD Amerikanska dollar
There are no products