AKUPUNKTUR UTAN NÅLAR - MASSAGE UTAN HÄNDER - ZONTERAPI UTAN FINGRAR

REFERENSER

AMS350 PRO Zonterapisulor

Daniel

Daniel Vaala 27 år - Företagssäljare

Jag har problem med knäna, de värker efter överbelastning, såsom att stå eller gå mycket på hårt och/eller ojämnt underlag. För första gången när jag såg AMS Zonterapisula ville jag genast prova på dem för den ser skön ut. AMS är överförväntan, fötterna känns inte så där stela och ömma som de kan göra när man tar av sig skorna efter en lång dag. Jag inbillar mig också att mina knän inte besvärar mig lika mycket som de brukar kunna göra när jag använder sulorna i mina finskor. Jag använder oftast AMS när jag vet att det kommer bli en tuff dag för fötterna och knän, så som exempelvis när jag ska bemanna en monter under en företagsmässa.

Daniel säger: - Mina knän besvärar mig inte lika mycket som innan och jag känner mig piggare även efter en extra lång dag därför med utan tvekan rekommendera jag AMS till alla. Även om sulan vid första anblick kändes lite dyr så har jag inte ångrat köpet det minsta. Det är ju trots allt mycket billigare än att köpa flera par specialanpassade skor (för varje säsong) som man ända snart har slitit ut.

Lena

Lhena Revhult 55 år - Administratör

Jag har haft ont i höfter och knän vilket nu är helt borta efter användning av AMS Zonterapisula. Första intrycket på AMS verkade mycket intressant (jag fick en association till annat alternativ medicin) då ville jag genast testa sulan för jag tror på akupunktur och vet att det fungerar eftersom jag vid två tillfällen behandlats med metoden. I början vid användning av sulan kände det något öm under fötterna då använde jag sulan endast 3-4 timmar per tillfälle. Efter ca en vecka försvann obehaget, numera använder jag sulan hela dagarna utan problem. Min man hade problem med s.k. falsk ischias, ett problem som nu är helt borta därför rekommenderar både jag och min man starkt den här superbra sulan.

Lhena säger: - Värken i höfter och knän har nu försvunnit vilket påverkar mitt liv oerhört. Hon avslutade med att säga: - Sulan påverkar hela kroppen till ett bättre friskare och gladare liv.

Christer

Christer Svensson 59 år - VD

Jag har en bra hälsa och inga problem med min kropp men AMS Zontearpisula såg väldigt intressant och genomtänkt ut då ville jag veta mer och bestämde att testa den. AMS är väldigt stimulerande och efter ett tags användning känner jag mig piggare samt ökat välbefinnande därför kommer jag jämt att använda den.

Christer avslutade med att säga: - Jag kan starkt rekommendera AMS utifrån mina egna erfarenheter.

Carina

Carina Malmgren 49år - Avdelningschef

Jag har haft ryggproblem med ischias och efter ett tags användning av AMS Zonterapisula hjälptes problemet för jag känner att blodcirkulationen har ökat i kroppen som därmed lett till mindre stelhet i rygg och ben. Jag tycker det är spännande med AMS och jag har fått en positiv upplevelse av sulan därför kommer jag i fortsättningen att använda sulan.

Eudorado

Eduardo Olguin 26 år – Student

Jag har haft problem med vänster knä i 7 år. Efter lumpen drogs jag med en belastningsskada i knäet som inte ville ge sig och läkarna ordinerade tabletter som jag kunde ta vid besvär. Problemet och smärtan kvarstå då bestämde jag att testa på AMS Zonterapisula även dem såg väldigt obekväma ut, speciellt det större knölarna. Första veckan var det väldigt obekvämt och kunde inte känna av någon effekt och det tog någon vecka innan jag lade märke till att jag inte ha haft ont i mitt knä trots att jag ha jobbat långa pass stående. Jag testade mitt knä genom att göra knäböj och stå i jägarställning och jag känner inte den direkta smärtan i knäet som jag känt innan, innan har jag behövt linda mitt knä med bandage för att få extra stöd.

Eduardo avslutade med att säga: - Jag har rekommenderat sulorna till en arbetskompis med liknande skada i knäet som jag har.

Kvinna

Eva Eriksson 47 år- Löneadministratör och Wellness Coach

Jag har haft en långvarig huvudvärk och idag med daglig användning av AMS Zonterapisula har min huvudvärk försvunnit nästan helt. Jag har alltid trott på akupunktur som är baserad på traditionell kinesisk medicin samt jag har tidigare provat något liknande metod som AMS därför visste jag att AMS är något för mig. Det är skönt att använda AMS och jag har använt AMS dagligen sen första dag jag köpte sulorna. Med några veckors användning släppte min huvudvärk nästan helt därför kommer jag absolut att använda sulorna i fortsättningen och dagligen.

Eva säger: - Jag rekommenderar AMS till alla för den fungerar verkligen.

WX20180529-141106@2x

Lina Rudolfsson 29 år - Hudterapeut

Jag har sömnproblem periodvis pga. stress, ont i övre ryggen pga. av dålig magmuskulatur och hållning. På jobbeat utför jag dagligen många massager åt kunderna vilket också tär på min rygg. Jag är medveten om att kroppens alla organ kan påverkas genom akupunktur och tror fullt ut på det, därför vid första anblicken på AMS Zonterapisula ville jag genast prova på dem för dem se väldigt intressanta och smart utformade. Något ont men ändå skön känsla i början när jag använde sulorna. Då använde jag sulorna ett par timmar per dag. Idag använder jag sulorna varje dag på jobbet och det bli mer än 37 timmar per vecka. 

Lina säger: - Det är en jätte skön känsla att få fotmassage bara av att gå och stå, för den skull kan jag idag använda dem barfota och kan ha dem tio timmar i sträck utan att få ont under fötterna.

Med aktiva användning av sulorna har jag sovit bättre och har mindre ont i ryggen men det är svårt att veta om det är just sulan som hjälpt mig. Jag kan minst intyga att fötterna verkligen känns friska och pigga. 

Lina säger att sulorna är riktigt sköna och avsluta med att säga: - Eftersom alla kroppens organ kan påverkas utav akupunktur kan dessa sulor hjälpa många människor. Jag utför många fotvårdsbehandlingar i veckan och ser många som skulle behöva mer cirkulation och massage till sina fötter därför rekommenderar jag verkligen AMS.

Susan

Susanne Andreasson 34 år – Legitimerad arbetsterapeut

Jag har bland annat haft stora sömnsvårigheter och varit mycket påverkad av stress. Användningen vid första tiden fick jag mindre ont under hålfoten, förmodligen pga. att jag var så spänd där och att min sko var väldigt uppbyggd där. Senare när jag hitta ett par lämpliga skor fick jag in rutinen på att använda sulorna. Nu använder jag de varje dag och känner nu att jag inte bli lika trött i fötterna längre. Känner mig mjukare under fötterna samt under hålfoten. Min sömn har förbättrats och jag kommer in i djupsömn oftare därför rekommendera jag AMS Zonterapisula till alla.

Danijel Lukic

Danijel Lukic 35 år – Rådgivare på specialpedagogiska myndigheten

Har på senare år känt mig stel i ryggslut och höfter. Som aktiv fotbollspelare och flitig besökare av gymmet så har det hämmat mig i min utövning. Nu bara efter någon månads användning av sulorna känner jag mig piggare och mycket mer rörlig. Jag har verkligen testat allt från massage, foam roller, stretch, varma och kalla bad osv. 

Måste erkänna att jag var skeptisk först men är så glad att jag testade dessa zonterapi sulorna. Jag kan rekommendera dem varmt och jag inser nu hur viktigt det är att man tar väl hand om sina fötter för man har så mycket känsliga/viktiga punkter där som påverkar resten av kroppen! Att en sådan lite förändring kan göra sådan skillnad är fantastiskt!

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Select your currency
USD Amerikanska dollar
There are no products