AKUPUNKTUR UTAN NÅLAR - MASSAGE UTAN HÄNDER - ZONTERAPI UTAN FINGRAR

REFERENSER

AMS350 PRO Zonterapisulor

Daniel

Daniel Vaala - Eget företagare, Kina

Jag har tidigare haft problem med värk i knän på grund av överbelastning, såsom av att stå och gå mycket på hårt och ojämnt underlag. Första gången jag hörde talas om AMS Zonterapisulor ville jag genast prova dem av ren nyfikenhet. AMS sulor överträffade alla mina förväntning och idag känns mina fötter inte sådär stela och ömma som de kan göra när man tar av sig skorna efter en lång dag. Jag känner även att mina knän inte besvärar mig lika mycket som de brukade göra. Jag använder alltid AMS när jag vet att en lång och slitsam dag på jobbet väntar för fötterna och knän, som när jag ibland bemannar en monter under en företagsmässa från morgon till kväll.

Daniel säger: - Mina knän besvärar mig inte lika mycket som innan och jag känner mig piggare även efter en extra lång dag. Nuförtide rekommendera jag därför AMS till alla jag känner, helt utan tvekan. Även om sulan vid första anblick kändes lite dyr så har jag inte ångrat köpet det minsta. Det är ju trots allt mycket billigare än att köpa flera par specialanpassade skor (för varje säsong) som man ändå snart har slitit ut.

Lena

Lhena Revhult - Avslutat sitt yrkeskarriär på Högskolan Kristianstad

Jag har haft ont i höfter och knän vilket nu är helt borta efter användning av AMS Zonterapisulor. Första intrycket av AMS verkade mycket intressant (jag fick en rekommendation om sulan som ett alternativ till medicin) och ville jag genast testa produkten för jag litar på akupunkturens verkan då jag vet att det fungerar efter att vid två tillfällen behandlats med metoden. I början av användningen kände jag mig öm under fötterna och istället använde jag sulan endast 3-4 timmar per tillfälle. Efter ca en vecka försvann obehaget och nu använder jag sulan hela dagar utan problem. Min man hade problem med s.k. falsk ischias, ett problem som nu är helt borta och därför rekommenderar både jag och min man den här fantastiska sulan starkt.

Lhena säger: - Värken i höfter och knän har nu försvunnit vilket påverkar mitt liv oerhört. Hon avslutade med att säga: - Sulan påverkar hela kroppen till ett bättre, friskare och gladare liv.

Christer

Christer Svensson - VD, Karlshamn

Jag har en god hälsa och inga alls problem med min kropp men AMS Zonterspisulor intresserade mig väldigt mycket efter en rekommendation av en kollega. Produkten verkade vara väl genomtänkt och nyfiken som jag var ville jag veta mer och bestämde att testa den. AMS är mycket stimulerande och efter ett tags användning känner jag mig idag piggare och mitt välbefinnande har ökat och därför använder jag sulorna jämt.

Christer avslutade med att säga: - Jag kan starkt rekommendera AMS utifrån mina egna erfarenheter.

Carina

Carina Malmgren - Avdelningschef, Kristianstad

Jag har haft stora ryggproblem med ischias och efter en hel del användning av AMS Zonterapisulor upphörde problemet och jag känner att blodcirkulationen har ökat i kroppen och detta har sedan lett till mindre stelhet i rygg och ben. Jag tycker det är spännande med AMS och har fått en positiv upplevelse efter att ha använt sulan och därför kommer jag i fortsättningen att använda den.

Edua

Eduardo Olguin – Göteborg

I 7 års tid har jag haft problem med vänster knä. Efter lumpen drogs jag med en belastningsskada i knäet som inte ville ge sig och läkarna ordinerade tabletter som jag kunde ta vid besvär. Problemet och smärtan kvarstod och då bestämde jag att testa på AMS Zonterapisula även om de såg väldigt obekväma ut, speciellt det större knölarna. Första veckan var det väldigt obekvämt och jag kunde inte känna av någon effekt men efter någon vecka lade jag märke till att jag inte längre hade ont i mitt knä trots att ha jobbat långa pass ståendes. Jag testade mitt knä genom att göra knäböj och stå i jägarställning och nu när jag har använt sulorna i ett par månader känner jag inte den direkta smärtan i knäet som jag känt tidigare när jag har behövt linda mitt knä med bandage för att få extra stöd.

Eduardo avslutade med att säga: - Jag har rekommenderat sulorna till en arbetskompis med liknande skada i knäet som jag har.

Kvinna

Eva Eriksson - Löneadministratör och Wellness Coach

Jag har länge haft en långvarig huvudvärk och med daglig användning av AMS Zonterapisulor har min huvudvärk försvunnit nästan helt. Jag har alltid trott på akupunktur som baseras på traditionell kinesisk medicin och jag har tidigare provat någon liknande metod som AMS, därför visste jag att AMS var något för mig. Det är alltid skönt att använda AMS och jag har använt det dagligen sen den första dagen jag köpte sulorna. Efter bara några veckors användning släppte min huvudvärk nästan helt så nu vågar jag nästan inte släppa taget om sulorna!

Eva säger: - Jag rekommenderar AMS Zonterapisulor till alla för det fungerar verkligen.

WX20180529-141106@2x

Lina Rudolfsson - Hudterapeut, Kristianstad

I perioder har jag sömnproblem pga. stress och jag har även ont i övre ryggen pga. av dålig magmuskulatur och hållning. På jobbet utför jag dagligen många massager på kunderna vilket tär på min rygg. Jag är medveten om att kroppens alla organ kan påverkas genom akupunktur och är övertygad om det, därför ville jag vid första ögonblicket prova AMS Zonterapisulor för att de verkligen såg ut som att hjälpa problem som jag har. Jag har fortfarande något ont men det är ändå en skön känsla att använda sulorna. Förut använde jag sulorna ett par få timmar per dag. Idag använder jag sulorna varje dag på jobbet och det bli mer än 37 timmar per vecka.

Lina säger: - Det är en jätteskön känsla att få fotmassage bara av att gå och stå. Tack vare sulan kan jag gå tio timmar i sträck utan att få ont under fötterna.

Med aktiv användning av sulorna sover jag bättre och har mindre ont i ryggen men det är svårt att veta om det är just sulan som har hjälpt mig. Jag kan minst sagt intyga att fötterna verkligen känns friska och pigga nu.

Lina påpekar att sulorna är riktigt sköna och avsluta med att säga: - Eftersom alla kroppens organ kan påverkas utav akupunktur kan dessa sulor ha hjälpt många människor. Jag utför många fotvårdsbehandlingar i veckan och ser många som skulle behöva mer cirkulation och massage till sina fötter till de patienterna rekommenderar jag verkligen AMS Zonterapisulor för alla.

Susan

Susanne Andreasson – Legitimerad arbetsterapeut, Göteborg

Jag har bland annat haft stora sömnsvårigheter och varit mycket påverkad av stress. Användningen vid första tiden gjorde att jag fick mindre ont under hålfoten, förmodligen pga. att jag var så spänd där och att min sko var väldigt uppbyggd där. Senare när jag hittade ett par bättre skor blev det en rutin att använda sulorna när jag hade på mig skorna. Nu använder jag de varje dag och känner att jag inte blir lika trött i fötterna längre. Jag känner mig mjukare under fötterna samt under hålfoten. Min sömn har förbättrats och jag kommer in i djupsömn oftare. AMS Zonterapisulor kan jag verkligen rekommendera till alla.

Danijel Lukic

Danijel Lukic – Rådgivare på specialpedagogiska myndigheten, 34 år, Kalmar

Har på senare år känt mig stel i ryggslut och höfter. Som aktiv fotbollsspelare och flitig besökare på gymmet har det gynnat mig i min utövning. Nu bara efter någon månads användning av sulorna känner jag mig piggare och mycket mer rörlig. Jag har verkligen testat allt från massage, foam roller, stretch, varma och kalla bad osv.

Måste erkänna att jag var skeptisk först men är så glad att jag testade dessa zonterapisulorna.Jag kan rekommendera dem varmt och jag inser nu hur viktigt det är att man tar väl hand om sina fötter för man har så mycket känsliga och viktiga punkter där som påverkar resten av kroppen! Att en sådan lite förändring kan göra sådan skillnad är fantastiskt!

Camilla Lagerblad

Camilla Lagerblad  – 52 år, Falkenberg

Fick en möjlighet att testa sulorna och jag är väldigt nöjd efter att ha använt dem. På jobbet går jag ca 20 000 steg om dagen i skyddsskor så det har varit först och främst då jag använt dem. Jag upplevde redan första dagen att jag var mindre trött i både fötter eller höfter. Jag har inte heller känt av min hälsensinflammation som tidigare har besvärat mig mycket. Nu när jag använder sulorna känner jag mig mindre trött i kroppen och har mer ork till att göra annat när jag kommit hem.

Första dagen jag testade dem hade jag huvudvärk som avtog när jag använt sulorna ca 2 timmar. Så JA jag kommer rekommendera andra att prova era sulor, de har hjälpt mig mycket!

Rouger Johansson Elisabeth Johansson kopia

Rouger Johansson  – 60 år, Varberg

Har haft värkar sen 30-års ålder på grund av mitt jobb som murare. Efter ett par veckors användning av AMS Zonterapisulor har jag mindre ont i hälarna och är lite mjukare i ryggen.

WechatIMG479

Andrej Dude  – Safety Service Technician, 49 år, Göteborg

Jobbar dagligen på fartyg och går konstant på hårt underlag under arbetstid. Efter en lång dag på fartyget blir jag ofta trött i ben, rygg och knän men nu efter att jag har använt AMS zonterapisulor i ett par veckor känner jag mig inte alls lika utmattad som förut. Efter en lång dag på jobbet känner jag inte alls av värken i ryggen som jag tidigare kunde hindra mig för mycket även utanför arbetstid. Jag kan med gott samvete säga att sulorna är grymma!

Ulrika

Ulrika Wall  – 53 år, Varberg

Har haft problem med ryggen i många år, vilket eskalerade när jag började mitt nya jobb då jag började gå, stå och jobba konstiga ställningar en stor del av dagen. Mycket av problemen har nu försvunnit efter när jag har börjat använda AMS Zonterapisulor. Framförallt sidan av ryggen från vänster höft och upp är i princip smärtfri. Jag skulle vilja säga att dessa zonterpisulor har hjälpt väldigt mycket då jag nu efter en hel dags arbete knappt känner av smärtan i min rygg.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Select your currency
USD Amerikanska dollar
There are no products