AKUPUNKTUR UTAN NÅLAR - MASSAGE UTAN HÄNDER - ZONTERAPI UTAN FINGRAR

UPPFINNAREN

Sikau Tran är ursprungligen från Kina och kom till Sverige när han var fyra år gammal. Han är uppfinnaren till den världsunika AMS Zonterapisulan som säljs idag i hela Norden. 

Sikau är en aktiv och sportig kille som bland annat utövar gymnastik, spelar fotboll, badminton, kampsport och styrketränar. Han är en välkänd kille i Hässleholm för både hans ambition för träning och som entreprenör.

Han älskar att sporta men på grund av olika värkar runt om i kroppen kunde han inte delta i alla aktiviteter och tävlingar. Han lider även av plattfot som ledde till att han ofta fick problem med att gå i mer än tre timmar. Med smärtor i kroppen åkte han till Kina för att studera, men också för att hitta lämpliga produkter och lösningar till sina plågor.

När han var i Kina år 2009 uppfann han AMS Zonterapisulan som idag har fått mönsterskydd i Sverige. Först startade han upp företaget Foot Point i Sverige för att sälja AMS och hitta återförsäljare. Efter ett par års försäljning i Sverige bestämde han sig för att starta upp företaget R&S International AB där han idag har både kontor i Sverige och Kina. Försäljningen sker i Norden och vidareutveckling av AMS sker i Hangzhou, Kina. I R&S kontor och laboratorium i Kina studeras och utvecklas olika akupunkturprodukter som kommer att kunna säljas i Sverige inom kort.

Sikau Tran

"KLICK HÄR" för att läsa om AMS i media.

Namn: Sikau Tran

Ålder: 39 år

Från: Född i Kina, kom till Sverige år 1985, uppväxt i    Hässleholm 

Yrke: Egen företagare. Driver företaget R&S International AB. Erhåller namnet Foot Point för att sälja olika typer av zonterapisulor. 

AMS står för Akupunktur Massagesula

VIDAREUTVECKLING

Sikaus forskning är baserad på TDM (Traditionell Kinesisk Medicin) och zonterapi. Utveckling utgick från hans egna och individens problem och besvär.

Ryggproblem

1. Sikaus besvär

Sikau har haft problem med sin egen hälsa och plattfot sedan han var liten, detta väckte hans intresse för akupunktur år 2009. Det var då han fick sin första akupunktur behandling. 

Akupunktur TDM

2. Studier inom akupunktur

År 2010 började Sikau studera akupunktur och fördjupade sig inom området i Kina. Han lärde sig även hur  man masserar kroppen för att få en övergripande förståelse inom zonterapi. För att han skulle kunna delta i utvecklingen av AMS.

Sika på mässan

3. AMS i Sverige

Sikau forskar och utvecklar AMS Zonterapisula med hjälp av olika akupunktörer och experter i Kina. AMS fick mönsterskydd i Sverige år 2011 och marknadsföringen började på olika mässor i Sverige. Under den första mässan i Kristianstad sålde han cirka 330 par sulor.

Glad och nöjd

4. Nöjda kunder

AMS hjälpte många människor att må bra. Många är villiga att testa AMS och det är även många som kommer och besöker Sikau i Hässleholm för att veta mer om AMS. Det har också kommit  många nöjda kunder med blommor till Sikau efter att de har tetat AMS. Detta motivera Sikaus dagligen att fortsätta utveckla av AMS.

INTERVJU MED SIKAU

Du är en ekonom och systemutvecklare, hur kommer det sig att du startade eget och började sälja AMS Zonterapisulan?

Jag har haft olika smärtproblem sen jag var ung. På grund av det har jag inte kunnat träna och delta i kompisarnas aktiviteter vilket var mycket irriterande. Under tiden jag studerade på högskolan i Kalmar och Göteborg kom jag i kontakt med olika människor som hade liknande smärtproblem som mig. Jag började så småningom märka att det var massa människor runt om mig som hade samma hälsoproblem som mig eller allvarligare problem.

Jag tog chansen att åka till Kina efter mina studier för jag hade alltid hört mycket gott om kinesiska läkekonster och akupunktur. Efter en lång tid i Kina kom jag i kontakt med ett par akupunktursulor och de fick mig att må bra utan att jag behövde tänka på det. Jag började bli nyfiken och vidareutvecklade AMS Zonterapisulan därefter lät jag mer än hundra personer testa dem. Redan efter ett par veckor fick jag respons från testare. De mådde mycket bättre och kände sig bekväma med mina sulor. Några månader senare kom också mer än tiotal testare med blommor till mig och tackade mig. Det var också en kvinna som grät när hon tackade mig för mina sulor hade gjort en stor förändring i hennes liv. Det berörde mig så djupt så att mina ögon också började att tåras.

Utav hundra personer som testade mina sulor var det cirka 2 procent som var missnöjd med mina AMS Zonterapisulor. 88 procent tyckte att sulan hade hjälpt mot smärtor och de kände sig piggare med mina sulor. Resterande 10 procent tyckte att mina sula var jättesköna att ha de på jobbet eller ute på promenad.

Varför har du kontor i Kina?

Idag är jag fortfarande mycket nyfiken på traditionell kinesisk läkekonst samt akupunktur. Jag är glad över att se att mina kunder må bra av mina sulor därför kommer jag alltid att studera inom detta område samt fortsätta utveckla mina AMS Zonterapisulor. 

Vi har kontor och laboratorium i Kina/Hangzhou för att underlätta forskningen samt hitta professionella samarbetspartner från Kina.

Hur många sulor har ni sålt sammanlagt?

Jag har inte räknat hur många AMS Zonterapisulor jag har sålt sammanlagt men väldigt många. Jag tillverka mina sulor främst för att hjälpa folk som har liknande problem som mig.

Jag är glad att se att det är mer och mer människor som köper mina sulor, det betyder att jag ha lyckats att få folk att må bra samt att jag har tjänat pengar på sulor som många i början skrattade åt.

Er logo innehåller ett kinesisk tecken, vad betyder det?

Tecken 穴 betyder akupunktur på kinesiska. Det är lätt att komma ihåg eftersom det syftar direkt till kinesisk akupunktur. Loggan är en röd punkt med ordet 穴inuti. Röd betyder eld på kinesiska - eld är en beskrivning av Yin och Yang - en princip som förklarar samspelet mellan motpoler som uppehåller och skapar liv.

R&S strategi är att utveckla och förmedla den flera tusen år gamla kinesiska kunskapen till andra delar av världen. Vidare ser företaget framemot att komma med flera hälsoprodukter som är baserade på den traditionella kinesiska medicinen.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Select your currency
USD Amerikanska dollar
There are no products